top of page

Activiteiten in

KORTRIJK

Kent u Kortrijk al van binnen en van buiten, of heeft u gewoon eens zin in iets anders dan een ‘klassieke’ citytrip? Dan kan Kortrijk u waarschijnlijk ook wel bekoren met tal van activiteiten die aangeboden en georganiseerd worden doorheen het jaar!

 

U vindt een overzicht van alles wat er in Kortrijk te beleven valt op de website van Toerisme Kortrijk. En een up-to-date overzicht van alle activiteiten op de pagina Uit in Kortrijk.

De regio

Ook in de Leiestreek rond Kortrijk valt er veel te beleven! Van natuur tot cultuur, met de fiets of te voet, op zoek naar gastronomie of waterpret,...? U vindt het er allemaal!  Van prachtige provinciale domeinen, vele fiets- en wandelroutes, lokale specialiteiten tot erfgoed en geschiedenis. De streek is een eye-catcher voor jong en oud!

 

Graag meer weten over onze boeiende regio, dan helpt de website van Toerisme Leiestreek u alvast verder!

Watermelon Bicycle

Blogberichten

Van & naar het centrum

In het hotel bieden wij gratis parking aan, aan al onze klanten! Laat je auto dus gerust aan het hotel staan en profiteer van de verschillende mogelijkheden om van en naar het centrum te geraken:

​​

OPENBAAR VERVOER

www.delijn.be

Neem de Lijn van en naar het centrum: 

  •  Lijn 1 stopt voor het hotel

  •  Lijn 12 stopt aan de zijkant van het hotel

FIETS

Je geraakt makkelijk van en naar het centrum met de fiets. Volg één van de vele fietslussen en passeer langs mooie Kortrijkse straten & plekjes

  • Deelfietsen gebruiken

  • Private fiets verhuur

    • Wij verhuren ook fietsen aan onze hotelgasten. Gelieve tijdig te reserveren! 

TAXI

www.kortrijk.be/taxi

Voor een rit van / naar het centrum betaalt u gemiddeld €10 à €15. Neem een kijkje op de website van Stad Kortrijk om een overzicht te vinden van alle Kortrijkse taxi diensten.

bottom of page