top of page

Laat u verrassen en ontdek onze

PACKAGE DEALS

Bent u op zoek naar iets meer dan 'simpelweg' het zoveelste seminarie of workshop? Wenst u uw medewerkers te verrassen en uw volgend business event uit te breiden met een leuke extra? Dan kunnen onze Package deals u misschien wel bekoren.

 

Zes zorgvuldig uitgezochte deals voor u, aanpasbaar op maat en behoeft van uw bedrijf. Daarenboven heeft u er geen extra werk aan. Wij regelen het voor u! 

Ontdek onze package deals hieronder of vraag een voorstel op maat aan!

PAKKET 1:

FOOD & BUSINESS

Kiest u voor ons Food & Business package dan beschikt u, gedurende de aangegeven periode, over de gereserveerde seminarieruimtes.

 

Als tussendoortje kan u smullen van een heerlijke workshop Beer & Chocolate. Of gaat u met uw team liever zelf aan de slag om uw eigen pralines te ontwikkelen onder begeleiding van een erkende chocolatier…? Aan u de keuze! 

chocolate.jpg
cycling.jpg

PAKKET 2:

SPORT & BUSINESS

Kies voor ons Sport & Business pakket. Geniet van de koelte in onze seminarieruimtes en laat u en uw team 'zweten' tijdens een sportieve pauze! Een uurtje karten of gaan VR gamen in het grootste VR gaming park van Europa? Toch liever iets rustiger en Kortrijk vanuit een ander oogpunt ontdekken via een boottoer op de Leie? Ontdek de verschillende mogelijkheden in onze Funsheet en vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan!

PAKKET 3:
CULTURE & BUSINESS

Kortrijk staat gekend voor zijn rijke vlas geschiedenis. Laat uw team na een intensieve workshop de Kortrijkse cultuur opsnuiven via een geleide wandeling doorheen het oude stadscentrum van Kortrijk of breng een bezoekje aan één van de vele musea, zoals museum Texture.

Kortrijk.jpg
Lecture

PAKKET 4:
EDUCATION & BUSINESS

Binnen ons education & business pakket bieden we u onze seminarieruimtes aan in combinatie met een educatieve workshop. Zo kan u opteren om de gaming afdeling van HoWest te bezoeken, een eerder creatieve 3D workshop actief bij te wonen in Buda Lab,...

PAKKET 5:

FUN & BUSINESS

Op zoek naar iets anders om uw teams mee te verrassen tijdens of na een intensieve dag vol workshops? Opteer dan voor het funpakket. Laat Riksja's aanrukken om uw team doorheen Kortrijk te vervoeren! Een unieke ervaring met stops aan leuke plaatsen.

rickshaw.jpg
Woman Sleeping

PAKKET 6:
SLEEP & BUSINESS

Wenst u meerdere dagen na elkaar te genieten van de seminarieruimtes? Dan kan een residentieel seminarie voor uw team misschien wel de ideale oplossing zijn.

 

Overdag heeft u de workshops en ‘s avonds geniet u van een spontane teambuilding tijdens het diner en aan de bar van het hotel. Door te overnachten in het hotel bent u er zeker van dat iedereen de volgende dag terug op tijd op post is.

bottom of page