info@hotel-kortrijk.com 

Tel: +32 56 20 06 87 

President Kennedypark 1 

8500 - Kortrijk (BELGIUM)

 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook
Meld u aan en ontvang onze updates.

Programma          Partners          Sprekers          Locatie

WAT

WAT?

Gratis event vol met tips & tricks,

business cases, practical &

inspirational talks omtrent

business eventorganisaties.

VOOR WIE?

Voor zowel de all-round assistent & manager die binnen zijn/haar takenpakket events organiseert, als de meer ervaren event planner.

WANNEER?

Dinsdag 10 december

9u - 13u

ibis Styles Kortrijk Expo

President Kennedypark 1

8500 Kortrijk

Een personeelsfeest organiseren? Vergaderingen op locatie of opendeurdagen plannen? Beurzen voorbereiden? Internationale zakenpartners ontvangen? Niet altijd even gemakkelijk wanneer dit niet je fulltime job is, maar wel binnen jouw breder takenpakket valt. 

Ondervind jij soms ook moeilijkheden om een evenement uit te werken voor jouw bedrijf? Schrijf je dan snel in voor ons event en keer na het event met frisse ideeën, praktische tools en handige templates terug naar het werk!

HET PROGRAMMA

9u00

 

9u25

 

9u35

10u15

 

10u50

11u10

11u45

12u00

13u00

Ontvangst met ontbijt

 

Woordje van de structurele partners

 

Business Cases

Keuze 1 :

 • Inspirational Trends talk

 • DIY - Templates & Checklists

Break

Keuze 2 :

 • Practical talk Must-have-tools

 • Practical talk Food & Beverage

Workshop Vitaliteit

Netwerklunch

Einde

 

DE PARTNERS

Dit event wordt mogelijk gemaakt dankzij de volgende partners: 

1. Structurele partners

171213-Meeting_Kortrijk_logo_quadri.jpg

2. Operationele partner - Opleiding Communicatiemanagement

C_logo.png

3. Content partners - Business Case, Workshop & Talks 

howest-hogeschool-logo.png
C_logo.png
howest-hogeschool-logo.png
no background transparent file for print
lunchlocalzonder.png
171213-Meeting_Kortrijk_logo_quadri.jpg
Word of MICE_edited.png
Original on Transparent.png

4. Lunch partner

Novotel_HResorts_logo_Q.jpg
lunchlocalzonder.png
 

DE SPREKERS & HUN TALKS

 1. Business cases

  • Ann-Pascale Mommerency - Kapcon

  • Laurens Kinget - PBS

 2. Inspirational Trends Talk

 3. DIY - Templates & Checklists​

 4. Practical Talk Must-have-tools​

 5. Practical Talk Food & Beverage​

 6. Workshop Vitaliteit

 

Mariska Kesteloo

Mariska Kesteloo is ondernemer, spreker en voormalig voorzitter van Meetings Professional International in België. Zij heeft meer dan 15 jaar werkervaring in het toerisme en de evenementensector. In 2017 richtte Mariska Word of Mice op.

Trends

Tijdens de sessie zal Mariska spreken over het belang van vakverenigingen in de evenementen sector, hoe deze wending hebben gegeven aan haar carrière. En daarnaast vele tips en ervaringen, zowel positief als negatief die zij heeft opgedaan tijdens haar loopbaan als freelance eventplanner. Een presentatie vol met praktische tips die je op weg helpen in je loopbaan als eventplanner of werkzaam bent in de sector.

 

Frederic Stragier

Als trotse Kortrijkzaan, met vooropleidingen binnen exacte en ingenieurswetenschappen èn beroepservaring in zowel academische, overheids- als commerciële omgevingen, bouwde Frederic een breed netwerk uit in West- en Oost-Vlaanderen dat hij nu aanwendt om als MICE-manager Kortrijk te promoten in het B2B-toerisme.

Trends

Laat je inspireren door … Kortrijk

171213-Meeting_Kortrijk_logo_quadri.jpg
 

Agath Desmet &

Anouk Barbier

Anouk Barbier en Agath Desmet, twee enhousiaste young potentials, stellen jou graag een aantal onmisbare templates zoals het draaiboek, communicatieplan en contentplan voor.

 

Vanuit hun opleiding, Communicatiemanagement aan Howest, verwierven ze de nodige skills om jullie deze handige templates en checklists uit de doeken te doen, aangevuld met content over hoe je een unieke, onvergetelijke en gepaste locatie kan scouten.

DIY - Templates & Checklists

De Do It Yourself sessie belooft hands-on te worden en onmiddellijk inzetbaar binnen jouw job

howest-hogeschool-logo.png
 
 

Peter Vanhove

Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring in prepress automatisering en digitale druk. Als zaakvoerder van prepress bedrijven en een digitale drukkerij heeft hij de sector fundamenteel zien evolueren. Hierbij lag de focus steeds op de automatisering van de processen, zowel in de opmaak als in het aansturen van het print- en afwerkingsproces. Vanuit deze expertise is hij nu verantwoordelijk voor de afdeling data bij INNI GROUP. Deze afdeling staat in voor de digitalisering van het bestelproces (web-to-print) en de automatisering van de marketing processen bij onze klanten. Dit in de vorm van een laagdrempelig platform, genaamd OKAPI.

Must-Have-Tools

Het OKAPI platform is inzetbaar om allerlei bedrijfsprocessen te automatiseren, niet in het minst marketing processen zoals events, opendeurdagen, beurzen, afspraken, klantenopvolging, etc.

Tijdens deze practical workshop omtrent Must-Have-Tools wordt ingegaan op een aantal concrete processen of "flows". Op die manier kunnen event-organisatoren ontlast worden van arbeidsintensieve en repetitieve taken en wordt elke deelnemer automatisch opgevolgd, of kan een prospect online een afspraak maken met medewerkers op de stand.

 

Cathy Jansens

De Kortrijkse Cathy Jansens heeft al ruim haar sporen verdiend in de marketingwereld. Na een opleiding tot gezondheidscoach besliste ze een nieuwe weg in te slaan en te focussen op de gezonde revolutie.
Met haar concept lunchlocal wil ze bedrijven gezonde lunchformules aanbieden, om zo hun werknemers te kunnen voorzien van een gezonde, lokale lunch.

Food & Beverages

Gezonde, lokale lunches voor bedrijven.

 

Lunch local biedt lokale, gezonde, seizoensgebonden lunches aan voor bedrijven. De producten zijn allemaal van lokale leveranciers.

De lunch wordt gepresenteerd in een houten krat.

Men kan zelf alles uit de krat halen, de tafel klaarzetten en genieten van de lunch, of men kan een beroep doen op de lunchdame die een lunchbuffet klaarzet.

Na het gezellig samenzijn kunnen collega’s weer vol energie aan het werk.

lunchlocalzonder.png

Sébastien Delattre

Sébastien Delattre is ‘Sales & Banquet Coordinator’ in Novotel Brussels City Centre en is er de contactpersoon voor het organiseren van seminaries, opleidingen en workshops.

Food & Beverages

Met zijn 15 jaar ervaring bespreekt hij samen met jullie enkele cruciale aandachtspunten bij het boeken en succesvol samenstellen van een event.

Novotel_HResorts_logo_Q.jpg
 
 

Ines Deroo

Hoi allemaal! Ik ben Ines, zaakvoerster van Vitalines. Al van jongs af heb ik een grote passie en interesse voor sport en beweging. Wanneer er wordt gevraagd om mezelf te omschrijven, zijn er altijd drie woorden die niet mogen ontbreken: positief, gemotiveerd en sportief. Naarmate ik ouder werd, merkte ik al snel dat ik verder wou gaan met deze drie eigenschappen.

 

De keuze om de richting Wellbeing en vitaliteitsmanagement te volgen was dan ook snel gemaakt. Door deze opleiding heb ik heel wat nieuwe inzichten gekregen op vlak van fit, gezond en gelukkig zijn. Al snel transformeerden deze inzichten in persoonlijke waarden die ik met vol enthousiasme en positieve vibes wil delen met anderen .

Workshop Vitaliteit

Wellbeing en vitaliteit in het dagelijks leven, wat is dit nu eigenlijk? Wat zorgt ervoor dat dit belangrijk is? En vooral, hoe kunnen wij dit gaan integreren in ons dagelijks leven? 

Aan de hand van persoonlijke verhalen, ervaringen en interactieve oefeningen zullen de antwoorden op bovenstaande vragen duidelijk worden. 

Sterker worden als persoon door wellbeing en vitaliteit, ja het kan!

Original on Transparent.png
 

DE LOCATIE

ibis Styles Kortrijk Expo

President Kennedypark 1

8500 Kortrijk

gratis parking voor het hotel